Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recepty zo zeleru

Králik na jablkách

Králik na jablkách

Králika umyjeme a dáme na pekáč. Jabĺčka pokrájame a dáme ich ku králikovi. Takisto mrkvu a zeler pokrájame a dáme…

Zemiaková polievka so slivkami

Zemiaková polievka so slivkami

Očistené a umyté zemiaky pokrájame na menšie kúsky a dáme variť do jemne osolenej vody. Pridáme nadrobno nasekané zelerové listy…

Smotanová omáčka so zeleninou

Smotanová omáčka so zeleninou

Vo vode dáme uvariť očistenú mrkvu, petržlen a zeler. Pridáme nové korenie a bobkový list. Varíme asi 40 minút. Z…

Sviečková na smotane

Sviečková na smotane

Odležanú sviečkovicu odblaníme, prešpikujeme prúžkami údenej slaniny,osolíme, okoreníme mletým čiernym korením,opražíme v rozohriatom tuku zo všetkých strán a odložíme do…

Kuracie krokety

Kuracie krokety

Polovicu kurčaťa uvarte v osolenej vode so zeleninou. Z masla a múky pripravte svetlú zápražku, zalejte ju mliekom a povarte…

Kuracie krídla na víne

Kuracie krídla na víne

Umyté kuracie krídla posolíme a opečieme na oleji. Vyberieme z panvice. Do výpeku pridáme pokrájanú zeleninu, citrón, nakrájanú cibuľu, cukor…

Krabí šalát

Krabí šalát

Najskôr uvaríme stredne veľký zeler v mierne octovej vode. Do misky na kocky pokrájame krabie tyčinky, syr, pridáme kukuricu, 1…

Zeler so smotanovou omáčkou

Zeler so smotanovou omáčkou

Zeler očistíme, nakrájame na kolieska a uvaríme v slanej vode s trochou mlieka. Ohňovzdornú misu vymastíme, poukladáme do nej uvarený…

Zelerová polievka

Zelerová polievka

Zeler očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Do hrnca dáme trochu oleja a dáme rozpáliť. Pridáme zeler a trochu opražíme.…