Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recepty z práškového cukru

 < 1 2 3 4 > 
Maková bábovka

Maková bábovka

V miske dôkladne zmiešame všetky suroviny. Vlejeme do tukom vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy a pečieme pri teplote 180…

Makové koláčiky

Makové koláčiky

Do misky si pripravíme múku, pridáme na kocky nakrájaný rastlinný tuk, tvaroh a soľ. Vypracujeme polotuhé cesto, ktoré rozvaľkáme, preložíme,…

Slonie slzy

Slonie slzy

Vajcia rozbijeme a oddelíme bielky od žĺtkov. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. V miske zmiešame žĺtky s cukrom, postupne pridávame…

Čabajská klobása

Čabajská klobása

Mäso dobre očistíme, nakrájame na väčšie kocky, osolíme, osladíme a dobre premiešame. Dáme do kameninovej nádoby a necháme na chladom…

Šišky

Šišky

Z droždia, tretiny vlaž.mlieka, lyžičky cukru a 2 lyž. múky si pripravíme kvások. Prelejeme do väčšej misy,pridáme zvyšné mlieko, vajcia,…

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Ingrediencie na cesto vymiešame a upečieme. Plnka: 4 dcl cukor kryštál, 2 dl vody necháme zovrieť a pridáme 1 palmarin,…

Lienické Kolieska

Lienické Kolieska

Z uvedených ingrediencii vypracujeme cesto,ktoré necháme v chladničke alebo na balkóine chladnúť 45 minút. Potom cesto rozgúľame na doske na…

Marcipán

Marcipán

Zmiešame všetky suroviny, vodu pridávame pomaličky, inak bude cesto riedke. Do hotového marcipánu pridajte pridávať potravinárske farbivo. Ja dávam radšej…

Marcipán

Marcipán

Zoberte vajce, margarín, cukor a med a miešajte ich až dokiaľ neuvidíte, že cukor je rozpustený. Pridajte mlieko a zase…

Poleva na zdobenie medovníčkov

Poleva na zdobenie medovníčkov

Cukor preosejeme 3 krát. Pridáme bielok, šťavu a miešame veľmi dlho. Poleva musí byť pevná a neodpadávať z lyžice.

 < 1 2 3 4 >