Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recepty z horčice

 1 2 > 
Majonéza do zemiakového šalátu

Majonéza do zemiakového šalátu

Vajcia rozbijeme a dáme do mixéra. Ak nemáme mixér, môžeme ich dať do misky a šľahať ručne alebo šľahačom. Za…

Rezeň pre pocestných

Rezeň pre pocestných

Mäso naklepeme, potrieme horčicou a osolíme. Rozpálime olej a z oboch strán opražíme plátky mäsa. Zalejeme trochou vody a necháme…

Usmiate chlebíčky

Usmiate chlebíčky

Sardinky zmiešame so zmäknutým maslom a primiešame horčicu. Natrieme na krajce chleba. Paradajku nakrájame na úzke mesiačiky, olivy na krúžky…

Šťavnatý burger

Šťavnatý burger

Z mäsa, mletej papriky, majoránky, chilli omáčky urobíme zmes, ktorú trochu osolíme a potom ju zahustíme strúhankou tak, aby sa…

Hubová omáčka

Hubová omáčka

Na oleji speníme cibuľu. Pridáme na kocky nakrájané mäso a pražíme, kým sa nezatiahne. Zalejeme vodou a varíme asi hodinu.…

Jablkový šalát

Jablkový šalát

Syr a šunku nakrájame na rezance. Jablká rozpolíme, vykrojíme jadrovníky a neobielené nakrájame na rezance. Všetko zmiešame s celými polovicami…

Milánsky tanier

Milánsky tanier

Vo vode uvaríme cestoviny podľa návodu. Paradajky a papriku pokrájame na kocky, ktoré sú vo veľkosti cestovín. Pór nakrájame. Cestoviny…

Pečený hermenlín

Pečený hermenlín

Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte naň tenké kolieska cibule a plátky paradajky.…

Tatarák z hlivy

Tatarák z hlivy

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom hlivu. Podlejeme vodou a necháme…

Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu

Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu

Na panvici rozpálime olej. Pittu prerežeme napoly, tak aby nám vznikli dva plátky. Na panvici ju opečieme do chrumkava a…

 1 2 >