Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recepty z bieleho vína

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Na rozpálenom oleji opražíme nakrájanú cibuľu, mrkvu, pór, nasekaný cesnak a fenikel. Pridáme rybiu hlavu a odrezky, bobkový list, tymian,…

Kapor s tymiánom

Kapor s tymiánom

Kapra umyjeme, odstránime šupiny a do vnútra dáme celý tymián. Takto necháme odstáť hodinu v chladničke. Kapra potom dáme do…

Provensálske kura

Provensálske kura

Kurča rozporciujeme a osolíme. Každú porciu obalíme plátkami slaniny, omotáme niťou alebo slaninu pripevníme ihlicou. Takto upravené mäso poprášime hladkou…

Brudet

Brudet

Vo väčšom hrnci opražíme na oleji nakrájaný cesnak a na kolieska pokrájanú cibuľu. Na tomto základe opečieme ryby naporcované na…

Osso Bucco

Osso Bucco

Cibuľu, šalotku a karotku očistite a nasekajte, paradajky sparte a olúpte. Rozkrájajte na štvrťky a odstráňte zrniečka. Šampiňóny očistite a…

Zelerová polievka

Zelerová polievka

Zeler očistíme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Do hrnca dáme trochu oleja a dáme rozpáliť. Pridáme zeler a trochu opražíme.…