Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Vegetariánske jedlá

‹ First  < 6 7 8 9 10 >  Last ›
Jablkový šalát

Jablkový šalát

Syr a šunku nakrájame na rezance. Jablká rozpolíme, vykrojíme jadrovníky a neobielené nakrájame na rezance. Všetko zmiešame s celými polovicami…

Jahodový džem s rebarborou

Jahodový džem s rebarborou

Jahody dôkladne umyjeme a odstopkujeme. Rebarboru ošúpeme a nakrájame na malé kocky. Ovocie dáme do hrnca spolu s dreňou z…

Jednoduchý zemiakový šalát

Jednoduchý zemiakový šalát

Zemiaky uvaríme v šupke, vychladnuté ošúpeme a pokrájame na kolieska. Očistenú cibuľu pokrájame na mesiačiky. Zemiaky s cibuľou zmiešame, polejeme…

Ježiškova kašička

Ježiškova kašička

Do mlieka dáme štipku soli a dáme variť. Keď vrie, tak do neho opatrne vsypávame krupicu. Stále pridávame po troške…

Jogurt

Jogurt

Mlieko prevaríme a necháme vychladnúť na asi 50 stupňov. Potom pridáme Salko, Tatru a jogurt. Vyrobenú zmes poriadne rozmiešame a…

Jogurtové poháre

Jogurtové poháre

Jogurty zmiešame s vanilkovým cukrom. Ovocie nakrájame na plátky. Na dno každého pohára dáme 4 piškóty. Na piškóty uložíme trochu…

Jogurtový chlieb do domácej pekárne

Jogurtový chlieb do domácej pekárne

Do pekárne dáme najskôr všetky tekuté prísady, potom práškové. Program nastavíme na základný. Hmotnosť chleba je okolo 1kg.

Juhoslovanské slané pečivo

Juhoslovanské slané pečivo

Mlieko zohrejeme, dáme do misy, rozmiešame v ňom cukor, kvasnice a 2 PL múky. Necháme 10-15 minút postáť. Potom pridáme…

Kalerábová polievka

Kalerábová polievka

Kaleráb nastrúhame na hrubšom strúhadle. Do hrnca dáme maslo a opražíme na ňom kaleráb. Zalejeme vodou. Pridáme nadrobno nakrájané zemiaky.…

Kalerábové placky

Kalerábové placky

Očistený a umytý kaleráb nakrájaný na väčšie kusy uvaríme skoro do mäkka. Necháme vychladnúť a postrúhame na strúhadle na hrubšie…

‹ First  < 6 7 8 9 10 >  Last ›