Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Vegetariánske jedlá

‹ First  < 22 23 24 25 26 > 
Ľahké rizoto

Ľahké rizoto

Ryžu poriadne premyjeme v sitku. Mrkvu očistíme a nastrúhame na hrubšom strúhadle. Brokolicu umyjeme a opäť nastrúhame na hrubom strúhadle.…

Ľahký muffin

Ľahký muffin

Pripravíme si mokrú zmes do menšej misky. Zmiešame 1/2 hrnčeka mlieka, 1/4 hrnčeka roztopeného masla alebo oleja a 1 vajce.…

Šalát z exotického ovocia

Šalát z exotického ovocia

Všetko ovocie nakrájame na kúsky podľa chuti, dáme spoločne do misky. Vynikajúcu chuť dosiahneme ak to všetko zalejeme napríklad malinovým…

Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu

Šalát zo sladkých zemiakov a špenátu

Na panvici rozpálime olej. Pittu prerežeme napoly, tak aby nám vznikli dva plátky. Na panvici ju opečieme do chrumkava a…

Šalátová polievka

Šalátová polievka

Šalát nakrájame na rezance. Dáme variť do vody. Keď voda začne vrieť, tak zmiešame múku so smotanou a nalejeme do…

Šampiňonové špízy

Šampiňonové špízy

Syr nakrájame na kocky. Na kovovú ihlu striedavo napichujeme šampiňóny a syr. Takéto špízy obalíme vo vyšľahanom vajíčku a strúhanke…

Šampiňónová omeleta

Šampiňónová omeleta

Vajcia s mliekom, ktoré sme poriadne vyšľahali na penu, osolíme a pridáme taktiež lyžičku rozohriatého masla. Klobúky šampiňónov, ktoré sme…

Šampiňónové paštétky v cestíčku

Šampiňónové paštétky v cestíčku

Príprava bešamelovej omáčky : Najskôr si pripravíme bledú zápražku, ktorú urobíme z masla a múky a po častiach do nej…

Šampiňóny na smotane

Šampiňóny na smotane

Hríby najskôr omyjeme, pokrájame a na polovici masla do polomäkka udusíme. Osolíme, pridáme šunku, ktorú sme pokrájali na rezance, koňak,…

Šibalské teplé hlty

Šibalské teplé hlty

Šunku nakrájame na dlhé širšie rezance a obkrútime ňou každú slivku, ktorú sme najskôr umyli, namočili na niekoľko hodín v…

‹ First  < 22 23 24 25 26 >