Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Vegetariánske jedlá

 < 1 2 3 4 >  Last ›
Bolonské smažienky

Bolonské smažienky

Sušené hríby, ktoré sme namočili na niekoľko hodín do studenej vody, necháme odkvapkať, na drobné kúsky pokrájame a dáme dusiť…

Bravčové obličky s vajcom

Bravčové obličky s vajcom

Údený bôčik opečieme a ak sa nám už rozpadáva, tak ho vyberieme a na drobné kúsky pokrájame. Rozkrojené obličky dobre…

Briki

Briki

Najskôr zamiesime cesto, ktoré necháme približne hod odležať a následne po častiach doň vmiešame vodu. Cesto musí byť redšie ako…

Brokolica v bešamelovej omáčke

Brokolica v bešamelovej omáčke

Brokolicu varíme 10 minút v osolenej vode. Nakrájame ju na menšie ružičky. Na masle opražíme múku a zalejeme ju mliekom.…

Bryndzová paprika

Bryndzová paprika

Z bryndze, žltka a čierneho koreniny vymiešame plnku. Papriky vydlabeme a naplníme bryndzovou zmesou. Do pekáča dáme olej, nakrajané rajčiny…

Bryndzové placky

Bryndzové placky

Umyte si zemiaky a uvarte ich v šupke. Olúpte a na jemno nastrúhajte. Vmiešajte vajce, soľ, korenie, múku a vypracujte…

Bábovka

Bábovka

Všetky ingrediencie zmiešame v mise. Formu vymastíme a vysypeme trochou múky. Bábovku pečieme pri 180 stupňoch asi hodinku, pri pečení…

Celozrnné slimáky

Celozrnné slimáky

Mlieko, kvasnice, vajce, múku, soľ a cukor dáme do misky a rukou kvasíme asi 20 minút. Cesto musí byť vláčne…

Cesnakovo-syrové rožteky

Cesnakovo-syrové rožteky

Zo všetkých ingrediencií vyvaľkáme hladké cesto. Potom necháme pol hodiny odpočinúť. Rozdelíme na šesť dielov, každý dieľ rozvaľkáme na koliesko…

Cesnaková nátierka na očká

Cesnaková nátierka na očká

Cesnak očistíme a prelisujeme. Zmiešame z majonézou. Syr postrúhame nadrobno a pridáme do zmesi. Dochutíme soľou. Táto nátierka je to…

 < 1 2 3 4 >  Last ›