Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Špeciality

 < 1 2 3 4 5 >  Last ›
Broskyňová žemľovka

Broskyňová žemľovka

Žemle pokrájame na plátky, zalejeme teplým mliekom, v ktorom sme rozmiešali práškový a vanilínový cukor, soľ a vajcia, a žemle…

Bryndzové halušky

Bryndzové halušky

Zemiaky očistite, umyte a nastrúhajte. Pridajte hrubú múku, vajce, soľ a napokon hladkú múku. Vypracujte hrubšie cesto tak, aby sa…

Bryndzové knedlíčky

Bryndzové knedlíčky

Bryndzu vymiešame s krupicou, strúhankou, vajcami a štipkou soli na vláčne cesto. V rukách si vytvarujeme malé guličky, ktoré hádžeme…

Bryndzové pirohy

Bryndzové pirohy

Z prvej dávky uvarených, olúpaných a pretlačených zemiakov, zo soli a z múky pripravíme cesto, ktoré rozvaľkáme. Na polovicu dáme…

Bryndzové škorce

Bryndzové škorce

Z múky, soli a vody uvaríme hustú kašu, z ktorej lyžicou povykrajujeme väčšie halušky, uložíme ich na misu a necháme…

Bryndzový posúch

Bryndzový posúch

Z polovice vlažného mlieka, cukru a droždia urobíme kvások. Vlejeme ho do múky, pridáme olej, vajce, druhú polovicu mlieka a…

Buchty na pare

Buchty na pare

Z mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások. Do misky dáme múku, vajce, olej, soľ a primiešame vykysnutý kvások. Ak…

Bulharská fazuľka

Bulharská fazuľka

Fazuľku nakrájame a v posolenej vode uvaríme do mäkka. Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na oleji, zmiešame so scedenou fazuľou. Okoreníme…

Bylinkový olej s rozmarínom

Bylinkový olej s rozmarínom

Bylinky omyjeme, osušíme a vložíme do pripravených fliaš. Potom ich uzatvoríme a zalejeme olejom. Fľaše dáme na tmavé miesto najmenej…

Cesnakové guľky

Cesnakové guľky

Mäso zomelieme. Zemiaky ošúpeme a nastrúhame, zasypeme troškou múky a necháme odstáť. Potom zlejeme vodu. Primiešame múku, vajcia, zomleté mäso,…

 < 1 2 3 4 5 >  Last ›