Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Šaláty

‹ First  < 15 16 17 18 19 > 
Šalát z kyslej červenej kapusty / ala Iva

Šalát z kyslej červenej kapusty / ala Iva

Červenú kyslú kapustu vyberieme z fľaše a precedíme cez sitko, dáme ju do pripravenej misy, pridáme pokrájané kyslé uhorky, uvarenú…

Šalát z mladého karfiolu

Šalát z mladého karfiolu

Príprava jarnej šalátovej omáčky : Všetky prísady poriadne vyšľaháme v šľahači. Mladý karfiol, ktorý sme najskôr umyli, rozobrali na ružičky,…

Šalát z mladých tekvíc

Šalát z mladých tekvíc

Z olúpaných tekvíc odstránime jadierka, nakrájame ich ako uhorkový šalát a prelejeme vriacou osolenou vodou. Potom ich vyberieme a dáme…

Šalát z mrkvy so sušenými marhuľami

Šalát z mrkvy so sušenými marhuľami

Očistenú mrkvu nakrájame nahrubo, dáme ju do malého množstva vody s lyžicou cukru a dusíme. Sušené marhule rozmočíme vo vriacej…

Šalát z paradajok

Šalát z paradajok

Olej, horčicu, soľ, mleté čierne koreniny, posekanú cibuľu a zelerovú vňať poriadne rozšľaháme. Paradajky nakrájame na kolieska, dáme do veľkej…

Šalát z ryže, krabov a paprík

Šalát z ryže, krabov a paprík

Ryžu, ktorú sme uvarili vo vode s plátkami citróna, necháme odkvapkať a vychladnúť a dáme do misy. Na ňu dáme…

Šalát z vlašských orechov a zeleru

Šalát z vlašských orechov a zeleru

Orechové jadierka sparíme a odstránime z nich šupku. Umytú červenú repu dáme uvariť. Aj očistený zeler dáme uvariť. Jablká ošúpeme.…

Šalát z údenej tresky

Šalát z údenej tresky

Z tresky odstránime kožu a vykostíme ju. Paradajky, jablká a uhorky olúpeme a nakrájame na malé kocky. Cibuľu nakrájame jemne.…

Šalát z čerstvej kapusty

Šalát z čerstvej kapusty

Bielu a červenú kapustu nakrájame na dlhé tenké vlákna, pričom každý druh kapusty pripravujeme osobitne. Osolíme a zakryjeme, kým nevypustí…

Šalát z červenej repy

Šalát z červenej repy

Nakladanú repu necháme odkvapkať a následne jemne posekáme. Ak nakladaná repa obsahuje taktiež plátky chrenu, tak je potrebné ho odstrániť.…

‹ First  < 15 16 17 18 19 >