Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Ryby

 < 1 2 3 4 >  Last ›
Filé z makrel so sardelami

Filé z makrel so sardelami

Najskôr makrely očistíme, rozpolíme a následne ich natrieme rozotrenými sardelami , prípadne sardelovou pastou, poprášime ich ešte hladkou múkou a…

Filé z tresky zapečené so syrom

Filé z tresky zapečené so syrom

Tresku nakrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónom a z obidvoch strán opečieme na masle. Opečené filé poukladáme na vymastený pekáč…

Filé zo sleďov na čiernom pive

Filé zo sleďov na čiernom pive

Mrkvu a cibuľu očistíme, nakrájame a opražíme na oleji. Podlejeme pivom a povaríme. Do tohoto základu dáme dusiť filé nakrájané…

Floridské krabie fašírky s tropickou salsou

Floridské krabie fašírky s tropickou salsou

V miske zmiešajte vajcia, 125ml strúhanky, cibuľku, majonézu, petržlen, tymián, horčicu, worčestrovú omáčku a soľ. Pridajte krabie mäso a poriadne…

Grilované lososové filety

Grilované lososové filety

Najprv si pripravíme marinádu: cesnak ošúpeme, nakrájame na plátky a dáme do misky. Pridáme biele víno, olivový olej, provensalské koreniny,…

Grilovaný kapor

Grilovaný kapor

Podkovičky osolíme, nakvapkáme na ne citrónovú šťavu. Natrieme prelisovaným cesnakom a nakoreníme korením a ryby a paprikou. Polejeme olejom a…

Grilovaný úhor

Grilovaný úhor

Úhora stiahneme z kože, pokrájame na väčšie kúsky a osolíme. Z vína, vody, posekanej cibule, klinčekov, posekanej zelenej petržlenovej a…

Haring v olejovej omáčke

Haring v olejovej omáčke

Haringa, ktorého sme namočili na 12 hodín do vody a následne očistili, nakrájame na 1cm široké rezy. Olej, ocot, lyžičku…

Jeseter na ražni

Jeseter na ražni

Z ryby, ktorú sme obarili horúcou vodou, odstránime nožom šupiny, následne ju nakrájame na kúsky, osolíme a necháme približne tak…

Jeseter na víne

Jeseter na víne

Rybu, ktorú sme očistili a umyli, vložíme do ohňovzdornej misy, posolíme, poukladáme na ňu plátky húb, zalejeme vínom, trochou vody,…

 < 1 2 3 4 >  Last ›