Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Prílohy

‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›
Cesto na cestoviny

Cesto na cestoviny

Muku si preosejeme. Pridame vajce a vypracujeme cesto. To postruhame alebo natenko rozvlakame. Nechame chvilu oschnut. Pokrajame na rezance alebo…

Cestíčko na obaľovanie 1

Cestíčko na obaľovanie 1

Múku, prášok do pečiva a soľ spoločne premiešame. Postupne pridávame do piva, až získame konzistenciu smotany. V cestíčku obaľujeme mäso…

Cestíčko na obaľovanie 2

Cestíčko na obaľovanie 2

Múku s práškom do pečiva a soľou zmiešame s minerálkou. Bielok vymiešame zvlásť, ale nie úplne do tuha a zľahka…

Chlebíčky zapekané so syrovou nátierkou

Chlebíčky zapekané so syrovou nátierkou

Sendvič nakrájame na plátky a na časti masla po obidvoch stranách opečieme. Zo zvyšku masla, žĺtkov a postrúhaného syra vymiešame…

Chrenová nátierka

Chrenová nátierka

Do postrúhaného chrenu pridáme prelisované /na cesnakovom lise/ natvrdo uvarené vajcia, majolku, horčicu, vegetu, soľ. Všetko spoločne pomiešame a natierame…

Chrenová omáčka bezlep.

Chrenová omáčka bezlep.

Z múky a masla pripraviť svetlú zápražku, zaliať vlažnou vodou(vývarom), poriadne povariť, osoliť ,pretrieť cez sito. Potom dochutiť cukrom, octom…

Chutná salámová nátierka

Chutná salámová nátierka

Všetky pripravené suroviny dáme do nádoby a ručným mixérom rozmixujeme do hladkej zmesi (približne 2 minúty).

Cibuľová omáčka

Cibuľová omáčka

Z masti a múky pripravíme svetlú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, opražíme, zalejeme studenou vodou a za stáleho miešania povaríme. Potom…

Citrónovo-olejová zálievka

Citrónovo-olejová zálievka

Všetky suroviny dáme do misky a dôkladne premiešame.

Citrónovo-oregánové mini zemiaky

Citrónovo-oregánové mini zemiaky

Zemiaky rozrežeme na polovicu a nad parou udusíme do mäkka. Asi 10 minút. Keď zemiaky vychladnú, lyžičkou vyškrabeme zemiaky a…

‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›