Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Predjedlá

‹ First  < 11 12 13 14 15 > 
Vianočné pečené gaštany

Vianočné pečené gaštany

Na začiatku oddeľte zdravé gaštany od tých, čo sú červavé. Vlhkou handrou gaštany očistite, potom ich špicatým a ostrým nožom…

Volské oká na zelenine

Volské oká na zelenine

Zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájame na rezančeky. Na masti speníme na drobné kúsky pokrájanú cibuľu, pridáme zeleninu a odkryjeme (aby…

Vyprážane korbáčiky

Vyprážane korbáčiky

Syrové korbáčiky obalíme v trojobale a vyprážame na horúcom oleji. Podávame so zemiakovou kašou a tatárskou omáčkou.

Vyprážaný syr so šunkou v kelových listoch

Vyprážaný syr so šunkou v kelových listoch

Vo vriacej posolenej vode povaríme umyté listy kelu, scedíme a položíme na dosku. Hrubú časť listov najemno naklepeme, aby boli…

Wafle

Wafle

Všetky suroviny zmiešame a necháme chvíľu odstáť. Rozohrejeme waflovač a dávkujeme cesto (okolo 2-3 PL na 1 waflu), pečieme. Podávame…

Zeleninové chipsy

Zeleninové chipsy

Zeleninu ostrúhame a nakrájame na tenké plátky. Naplňte hrniec s hrubým dnom do dvoch tretín s olejom. Nechajte ho riadne…

Zelerovo-mrkvová nátierka

Zelerovo-mrkvová nátierka

Do misky jemne postrúhame očistený zeler a mrkvu. Premiešame a pokvapkáme citrónovou šťavou. Pridáme ostatné suroviny a poriadne zamiešame. Podávame…

Zelerové tyčinky

Zelerové tyčinky

Uvarené zemiaky a očistený zeler jemne postrúhame, pridáme múku, maslo, syr, vajce, papriku a soľ. Vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na…

Zemiakovo rozmarínové sušienky

Zemiakovo rozmarínové sušienky

Rozmixujeme maslo s práškovým cukrom. Pridáme zemiaky, bielok, múku, soľ a poriadne premiešame. Lyžičkou dávame na pleach malé kôpky približne…

Zemiakové pirohy s údeným kuracím mäsom

Zemiakové pirohy s údeným kuracím mäsom

Zemiaky nastrúhame, pridáme soľ, múku, maslo a vypracujeme cesto. Vyvaľkáme na 0.5cm plát. Vykrojíme štvorce cca 10x10 cm. Do stredu…

‹ First  < 11 12 13 14 15 >