Lístkové cesto rozložíme na pekáč, potrieme paradajkovým pretlakom a pokladáme ingrediencie podľa vlastnej chuti - hríby, cibuľu, šunku , prípadne…
Všetko dáme do pekárne a zapneme program klasic, kôrka svetlá, veľkosť 2. Je proste božský.
Nadrobno nakrájanú cibuľku si opražíme na masle,ak je už cibuľka opražená do zlata,pridáme červenú papriku,ihneď pridáme taktiež na drobné kúsky…
1. Všetky ingregiencie vymiesime do hladkého cesta. Aspoň 5 minút miesime. 2. Necháme prikryté odstáť 5 minút, ale kľudne taktiež…
Z mlieka, droždia a cukru pripravíme kvások. Vykysnutý kvások pridáme k múke a roztopenému tuku a vypracujeme hladké cesto, ktoré…
Žĺtky s cukrom poriadne vyšľaháme do peny, pridáme olej a poriadne vyšľaháme. Postupne pridávame múku zmiešanú s práškom do pečiva,…
Cesto vyvaľkajte a rozdeľte do 4 foriem na pizzu. Rovnomerne ho potrite paradajkovým pretlakom, posypte oreganom a parmezánom. Paradajky olúpte,…
Do vlažného mlieka rozmrvíme kvasnice, pridáme cukor a necháme vzísť kvások. Ten následne pridáme k múke spoločne s mliekom, vajcom,…
Vo veľkej mise zmiešajte vodu s droždím a cukrom, nechajte odstáť 5 minút. Pridajte pretlačený cesnak, olej, soľ a korenie.…
V malej šálke rozpustíme droždie v teplej vode a necháme nakysnúť približne 10 minút. Múku zmiešame so soľou, pridáme kvások…