Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Ostatné mäso

‹ First  < 5 6 7
Zajačia paštéta

Zajačia paštéta

Na pokrájanej slanine opražíme pokrájanú zeleninu. Mäso osolíme, potrieme roztlačenými borievkami a pridáme k zelenine. Dusíme do mäkka. Žemľu namočíme…

Zajačie predné mäso na bielom víne

Zajačie predné mäso na bielom víne

Zajačiu krv odložíme v šálke s trochou octu. Mandle a hrozienka namočíme na hod do vlažnej vody. Slaninu nakrájame na…

Zajačie stifado

Zajačie stifado

Zajaca odblaníme a rozkrájame na porcie. Osolíme, obalíme v hladkej múke a na oleji opečieme. Ak je mäso opečené, tak…

Zajačí guláš

Zajačí guláš

Mäso nakrájame na kúsky a cibuľu na drobné kúsky. Nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme nakrájaný bôčik na kocky okolo…

Zapekaná jahňacina s vajcami

Zapekaná jahňacina s vajcami

Jahňacie mäso, ktoré sme rozkrájali na porcie opečieme na bravčovej masti. Osolíme a okoreníme až vtedy, ak sú napoly opečené.…

Zaprávané jahňa

Zaprávané jahňa

Mäso očistíme, omyjeme, osušíme, posekáme na rovnaké kúsky a zalejeme vriacou vodou. Koreňovú zeleninu očistíme, pokrájame na väčšie kúsky a…

Šašlík

Šašlík

Mäso pokrájame na približne 3cm kocky, cibuľu pokrájame na osminky. Rozmarín v mažiari roztlčieme a zmiešame s cibuľou. Slaninu pokrájame…

Štiarc

Štiarc

Zemiaky ošúpeme, pokrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky prudko scedíme, tak aby ostalo na spodku…

‹ First  < 5 6 7