Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Ostatné mäso

‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›
Jahňacie rezne

Jahňacie rezne

Jahňacinu omyjeme, odblaníme a dáme variť spoločne so zeleninou. Pridáme soľ, cesnak a uvaríme do mäkka. Uvarené mäso vyberieme z…

Jahňacina na albánsky spôsob

Jahňacina na albánsky spôsob

Mäso najskôr osolíme a dáme ho upiecť do mäkka. Vajcia rozhabarkujeme v kyslej smotane. Pridáme do nej cesnak, ktorý sme…

Jahňacina so zelenou fazuľkou

Jahňacina so zelenou fazuľkou

Mäso pokrájame na kúsky, osolíme a opaprikujeme. Nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na masti a následne k nej pridáme i nakrájané…

Jahňacina so špenátom

Jahňacina so špenátom

Mäso najskôr nakrájame na kúsky. Osolíme ho, obalíme v múke a na masti opražíme do ružova. Ak je už opražené,…

Jahňacina v pergamene

Jahňacina v pergamene

Vykostené mäso nakrájame na trojcentimetrové kocky a dáme do hrnca. Osolíme, okoreníme a prilejeme taktiež maslo, ktoré sme zmiešali so…

Jarabice po burgundsky

Jarabice po burgundsky

Jarabice najskôr očistíme a vypitveme. Rozpolíme ich a na masle opečieme. Potom opečené jarabice vložíme do kastróla, pridáme 2 lyžice…

Kapusta s jablkami a klobásou

Kapusta s jablkami a klobásou

Slaninu pokrájame na kocky, vyškvaríme a vyberieme. Do výpeku dáme vyžmýkanú kyslú kapustu a osmažíme. Zalejeme 1 dl vody, pridáme…

Lasagne

Lasagne

Cesto vyvaľkajte natenko, nakrájajte na veľké štvorce, nechajte schnúť asi 30 min. Potom ho varte v slanej vode 5 min.…

Laň na smotanovej omáčke

Laň na smotanovej omáčke

Mäso nakrájame na plátky a trošku naklepeme. Na rozpálenom oleji mäso z obidvoch strán rýchlo opražíme a vyberieme. Do výpeku…

Lesnícke srnčie medailóniky

Lesnícke srnčie medailóniky

Príprava madeirskej omáčky : Pokrájanú cibuľu, šampiňóny a petržlenovú vňať podusíme na masle. Poprášime múkou a opečieme. Potom podlejeme vývarom,…

‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›