Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá

‹ First  < 97 98 99 100 > 
Švédska roštenka

Švédska roštenka

Mäso, ktoré sme najskôr umyli a osušili, následne osolili, okorenili, posypeme múkou a z obidvoch strán na masle opečieme približne…

Švédsky teľací závitok

Švédsky teľací závitok

Teľacie stehno očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájame na rezne. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme a osolíme. Pripravíme si plnku a…

Šťavnatý burger

Šťavnatý burger

Z mäsa, mletej papriky, majoránky, chilli omáčky urobíme zmes, ktorú trochu osolíme a potom ju zahustíme strúhankou tak, aby sa…

Šťuka dusená na bielom víne

Šťuka dusená na bielom víne

Očistené mäso najskôr opláchneme, osušíme a pokrájame na porcie. Potom osolíme, okoreníme a na rozohriatom masle z obidvoch strán opečieme.…

Šťuka pečená na rasci

Šťuka pečená na rasci

Šťuku najskôr očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájame na porcie. Tie osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Pekáč vymastíme maslom, uložíme doň…

Šťuka v bielom

Šťuka v bielom

Biele víno s vodou a octom, ktoré sme nechali zovrieť a ku ktorému sme pridali taktiež mrkvu, rozkrájanú cibuľu, 2…

Šťuka v syrovom cestičku

Šťuka v syrovom cestičku

Šťuku pokrájame na podkovičky, osolíme. Z vajca, mlieka, postrúhaného údeného syra a múky vymiešame cestičko, v ktorom podkovičky obalíme. Vysmážame…

Šťuka zapečená so špargľou

Šťuka zapečená so špargľou

Mäso zo šťuky omyjeme, osušíme a pokrájame na porcie. Maslom vymastíme ohňovzdornú nádobu, vložíme do nej porcie šťuky, osolíme a…

Židovské morčacie stehno na horčici a majoráne

Židovské morčacie stehno na horčici a majoráne

Morčacie stehno umyjeme, osušíme, husto prešpikujeme klinkami cesnaku, osolíme, okoreníme, potrieme hojne dijonskou horčicou, opečieme v rozpálenej husacej masti z…

Živánska

Živánska

Na každú porciu si odtrhneme alobal. Musí byť hrubší, alebo ho dáme dvojmo. Na alobal položíme nakrájané zemiaky. Na ne…

‹ First  < 97 98 99 100 >