Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá

‹ First  < 96 97 98 99 100 > 
Španielske kura

Španielske kura

Na oleji opražíme klobásu s cesnakom približne 2 minúty. Pridáme nakrájané kuracie prsia, rajčiny, čili papričku a papriku. Privedieme do…

Španielske kuracie prsia

Španielske kuracie prsia

Porcie kurčaťa najskôr osolíme, poprášime múkou a na oleji opečieme do zlatista. Mäso pečieme na slabom stupni. Posekáme cesnak, cibuľu…

Španielske vtáčky z teľacieho mäsa

Španielske vtáčky z teľacieho mäsa

Teľacie stehno očistíme, omyjeme, čistou utierkou osušíme a pokrájame na rezne. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme a osolíme. Čerstvé maslo…

Špeciálny guláš

Špeciálny guláš

K spenenej cibule pridáme mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave približne pol hodiny.…

Štajerské bravčové stehno

Štajerské bravčové stehno

Bravčové stehno očistíme, omyjeme, osušíme, potrieme soľou a rozotreným cesnakom. Na polovičnej dávke tuku ho zo všetkých strán opečieme. Opečené…

Štiarc

Štiarc

Zemiaky ošúpeme, pokrájame na malé kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky prudko scedíme, tak aby ostalo na spodku…

Štrasburská roláda

Štrasburská roláda

Odležanú, umytú a utierkou osušenú sviečkovicu odblaníme a rozkrojíme na plát v podobe obdĺžnika. Potom ju zľahka naklepeme, osolíme a…

Šunka na cigánsky spôsob

Šunka na cigánsky spôsob

Uvarenú šunku nakrájame na plátky a na rozohriatom tuku z obidvoch strán opečieme do zlata. Potom z obidvoch strán opečieme…

Šunkové rezne so špenátom

Šunkové rezne so špenátom

Príprava bylinkového masla : do masla, ktoré sme hladko rozotreli, pridáme posekanú zelenú vňať. Osolíme, okoreníme a dochutíme citrónovou šťavou.…

Šunkový puding na špenáte

Šunkový puding na špenáte

Príprava bielej omáčky : Najskôr si pripravíme bledú zápražku, ktorú urobíme z masla a múky a po častiach do nej…

‹ First  < 96 97 98 99 100 >