Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá

‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›
Big Red Chili

Big Red Chili

Na rozpálenom oleji mäso opražíme do hneda. Pridáme mrkvu, cibuľu a cesnak a pražíme približne 10 minút. Pridáme všetky korenie,…

Bolonské rezne

Bolonské rezne

Teľacie rezne, ktoré sme najskôr naklepali, osolili a poprášili múkou, opečieme na masle. Maslom vymastíme plochú panvicu, položíme na ňu…

Borievkové kura

Borievkové kura

Kuracie prsia okoreníme posekanými borievkami a opečieme na masle. Vo výpeku osmažíme na jemno pokrájanú cibuľu, pokrájané huby a smotanu.…

Boršč

Boršč

Z mäsa a korenín uvaríme vývar, ktorý precedíme. Mäso vyberieme a pokrájame na menšie kocky.Kým sa varí vývar, pokrájame na…

Božský steak

Božský steak

Spolu v miske zmiešame nivu s maslom a krájanými orechmi. Steaky osmažíme na panvici s olejom 6-8 minút z každej…

Bratislavská roštenka

Bratislavská roštenka

Roštenku vykostíme, odblaníme a pokrájame na 4 plátky. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, okoreníme a na rozohriatom tuku z…

Bratislavské bravčové pliecko

Bratislavské bravčové pliecko

Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo všetkých strán opečieme a mäso vyberieme. Cibuľu nakrájame…

Bratislavský teľací závitok

Bratislavský teľací závitok

Teľacie stehno pokrájame na rezne, tie naklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Pripravíme si plnku a to tak, že mäso (…

Bravčovinová lahôdka

Bravčovinová lahôdka

Mäso pokrájame na rezance. V hrnci rozohrejeme 2 PL oleja, pridáme 1 cibuľu, pokrájanú na drobno, popražíme. Pridáme mäso a…

Bravčová panenská pečienka na rošte

Bravčová panenská pečienka na rošte

Mäso najskôr osolíme, potrieme olejom, dáme na rošt a opekáme najviac 15 minút. Do mäsa nepicháme, ak ho otáčame na…

‹ First  < 3 4 5 6 7 >  Last ›