Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá

‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›
Baraní džuveč so zemiakmi

Baraní džuveč so zemiakmi

Cibuľu pokrájame na drobné kúsky a mäso na malé kúsky. Najskôr na polovici masla speníme cibuľu a následne k nej…

Baraní guláš

Baraní guláš

Mäso umyte, odblaňte, zbavte tuku a nakrájajte na kocky. Na oleji pod pokrievkou približne 10 minút restujte na drobné kúsky…

Baraní paprikáš

Baraní paprikáš

Mäso očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Tie opečieme na rozohriatom tuku. Cibuľu pokrájame na drobné kúsky a speníme…

Baraní perkelt

Baraní perkelt

Cibuľu, ktorú sme nakrájali na drobné kúsky, na masti speníme a pridáme i mletú papriku a na kocky nakrájané mäso.…

Baraní pilav

Baraní pilav

Vykostené, umyté a osušené baranie pliecko sa nakrája na drobné kúsky. Nadrobno nakrájaná, očistená cibuľa sa opraží na masti dozlata,…

Bačov rezeň

Bačov rezeň

Mäško pokrájame na rezne. Dobre ho vyklepeme, najemno posolíme. Na polovičku rezňa dáme plátok slaninky, plátok syra, preložíme ho, zopneme…

Bažant na slanine

Bažant na slanine

Bažanta nasucho ošklbeme, nad plameňom opálime, vypitveme a omyjeme vlažnou vodou. Osušeného bažanta presekneme na polovice, pretiahneme v časti pŕs…

Bažant pečený na ovocí

Bažant pečený na ovocí

Bažanta najskôr očistíme, vypitváme a osolíme. Potom ho zabalíme do slaniny, obviažeme a za častého polievania ho upečieme do mäkka.…

Bezlepk.lahôdkový hamburger

Bezlepk.lahôdkový hamburger

Rovnaká ako pri recepte "Lahôdkový hamburger".

Biftek Salvador

Biftek Salvador

Tenké plátky mäsa, ktoré sme najskôr potreli pretlačeným cesnakom a pokvapkali citrónom, necháme uležať približne hod. Medzitým na oleji podusíme…

‹ First  < 2 3 4 5 6 >  Last ›