Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá

 1 2 3 >  Last ›
 Holandska zapecena kysla kapusta so zemiakmi

Holandska zapecena kysla kapusta so zemiakmi

Zemiaky osupeme, dame varit do osolenej (aj s vegetou) vody. Tolko vody, aby bol vrch zemiakov zakryty. Varime 20 min,…

Africké kura

Africké kura

Porcie kurčaťa opečieme na horúcom oleji zo všetkých strán, vyberieme na tanier a odložíme na teplé miesto. Do výpeku pridáme…

Alfrédove panenky

Alfrédove panenky

Mäso nakrájame na plátky, ktoré opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a polovicu mäsa (opečeného) vyberieme do zapekacej misky. Na prázdne…

Americké pálivé krídla

Americké pálivé krídla

Pripravíme si prvú marinádu zo šťavy jedného čerstvého pomaranča, soli, korenia, čili omáčky, zázvoru a oleja. Krídla namarinujeme, stačí krátko…

Ananásové kura

Ananásové kura

Kuracie prsia nakrájajte na kocky. Nakrájajte ananás na kocky. Marinádu pripravte zmiešaním všetkých surovín, naložte do nej mäso. Na panvicu…

Anglická sviečková od babičky

Anglická sviečková od babičky

Sviečkovú posolíme, okoreníme, potrieme olejom a necháme 2 hodiny odležať na chladnom mieste. Potom položíme sviečkovú na rozohriatý rošt a…

Anglický baraní biftek

Anglický baraní biftek

Mäso omyjeme, osušíme a zbavíme prebytočného tuku a blán. Potom z neho nakrájame bifteky hrubé 2-3 cm, opatrne ich naklepeme,…

Anglický rozbíf

Anglický rozbíf

Odležanú roštenku omyjeme, čistou utierkou osušíme a odblaníme. Tukovú časť na povrchu taktiež so spodnou blanou niekoľkokrát narežeme, osolíme, okoreníme…

Arabské kurča

Arabské kurča

Na rozpálenom oleji opražiť na drobné kúsky nasekanú cibuľku dozlatista. Pridať kuracie prsia nakrájané na rezance , prípadne drobné kocky…

Argentínska zmes

Argentínska zmes

Na rozohriatom masle do zlatista opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme taktiež mäso, ktoré sme zomleli a popražíme. Pridáme olúpané, pokrájané rajčiny,…

 1 2 3 >  Last ›