Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Hovädzie mäso

 1 2 3 >  Last ›
Anglický rozbíf

Anglický rozbíf

Odležanú roštenku omyjeme, čistou utierkou osušíme a odblaníme. Tukovú časť na povrchu taktiež so spodnou blanou niekoľkokrát narežeme, osolíme, okoreníme…

Argentínska zmes

Argentínska zmes

Na rozohriatom masle do zlatista opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme taktiež mäso, ktoré sme zomleli a popražíme. Pridáme olúpané, pokrájané rajčiny,…

Bezlepk.lahôdkový hamburger

Bezlepk.lahôdkový hamburger

Rovnaká ako pri recepte "Lahôdkový hamburger".

Biftek Salvador

Biftek Salvador

Tenké plátky mäsa, ktoré sme najskôr potreli pretlačeným cesnakom a pokvapkali citrónom, necháme uležať približne hod. Medzitým na oleji podusíme…

Big Red Chili

Big Red Chili

Na rozpálenom oleji mäso opražíme do hneda. Pridáme mrkvu, cibuľu a cesnak a pražíme približne 10 minút. Pridáme všetky korenie,…

Božský steak

Božský steak

Spolu v miske zmiešame nivu s maslom a krájanými orechmi. Steaky osmažíme na panvici s olejom 6-8 minút z každej…

Bratislavská roštenka

Bratislavská roštenka

Roštenku vykostíme, odblaníme a pokrájame na 4 plátky. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme, osolíme, okoreníme a na rozohriatom tuku z…

Bratislavský teľací závitok

Bratislavský teľací závitok

Teľacie stehno pokrájame na rezne, tie naklepeme, osolíme a potrieme horčicou. Pripravíme si plnku a to tak, že mäso (…

Býčie žľazy s hubami

Býčie žľazy s hubami

Žľazy odblaníme a nakrájame. Na oleji speníme cibuľu a opražíme žľazy. Pridáme huby a dusíme, kým nie sú mäkké. Ochutíme…

Cigánska hovädzia pečienka

Cigánska hovädzia pečienka

Mäso omyjeme, osušíme a odblaníme. Slaninu pokrájame na rezance a prešpikujeme ňou mäso, ktoré osolíme a následne na rozohriatom tuku…

 1 2 3 >  Last ›