Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Bravčové mäso

 1 2 3 >  Last ›
 Holandska zapecena kysla kapusta so zemiakmi

Holandska zapecena kysla kapusta so zemiakmi

Zemiaky osupeme, dame varit do osolenej (aj s vegetou) vody. Tolko vody, aby bol vrch zemiakov zakryty. Varime 20 min,…

Alfrédove panenky

Alfrédove panenky

Mäso nakrájame na plátky, ktoré opečieme na oleji. Osolíme, okoreníme a polovicu mäsa (opečeného) vyberieme do zapekacej misky. Na prázdne…

Balkánsky džuveč

Balkánsky džuveč

Bravčový bôčik očistíme, omyjeme, osušíme a posekáme na menšie kúsky. Tie prudko opečieme na rozohriatom tuku a vyberieme. Cibuľu pokrájame…

Bačov rezeň

Bačov rezeň

Mäško pokrájame na rezne. Dobre ho vyklepeme, najemno posolíme. Na polovičku rezňa dáme plátok slaninky, plátok syra, preložíme ho, zopneme…

Bratislavské bravčové pliecko

Bratislavské bravčové pliecko

Bravčové pliecko očistíme, omyjeme, usušíme a osolíme. Na rozohriatom tuku sprudka zo všetkých strán opečieme a mäso vyberieme. Cibuľu nakrájame…

Bravčovinová lahôdka

Bravčovinová lahôdka

Mäso pokrájame na rezance. V hrnci rozohrejeme 2 PL oleja, pridáme 1 cibuľu, pokrájanú na drobno, popražíme. Pridáme mäso a…

Bravčová panenská pečienka na rošte

Bravčová panenská pečienka na rošte

Mäso najskôr osolíme, potrieme olejom, dáme na rošt a opekáme najviac 15 minút. Do mäsa nepicháme, ak ho otáčame na…

Bravčová pečeň  na kari v alobale

Bravčová pečeň na kari v alobale

Bravčovú pečeň nakrájame na plátky, posolíme, okoreníme kari korením a opečieme na masle. Víno zahrejeme s kúskom škorice na bod…

Bravčová pečeň na víne

Bravčová pečeň na víne

Pečeň uvaríme v posolenej vode spoločne s bobkovým listom, celým korením a cibuľou. Na masle si urobíme svetlú zápražku, zalejeme…

Bravčová pečeň na červenom víne

Bravčová pečeň na červenom víne

Nakrájanú cibuľku osmažíme na oleji, pridáme na plátky nakrájanú pečeň. Tú osmažíme z obidvoch strán, pridáme papriku, muškátový orech, majoránku.…

 1 2 3 >  Last ›