Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Králičie mäso

 < 1 2
Pečený králik

Pečený králik

Králika očistíme, osolíme, okoreníme, obalíme slaninou a obviažeme. Na masle opečieme a podlejeme najskôr vínom a až neskôr smotanou. Za…

Plnený králik

Plnený králik

Šampiňóny s petržlenovou vňaťou podusíme na masle. Pripravíme plnku a to tak, že králičiu pečeň, obličky, srdce, olúpanú salámu, niekoľko…

Vyprážaný králik na katalánsky spôsob

Vyprážaný králik na katalánsky spôsob

Porcie mäsa, pokiaľ sa dá, vykostíme, osolíme a okoreníme. Z octu, vína, posekaných vonných byliniek, posekaného cesnaku a cibuli urobíme…

Zajac pečený na smotane

Zajac pečený na smotane

K očistenej a posolenej zadnej časti mladého zajaca pridáme čerstvé maslo a za podlievania vodou pečieme až do zmäknutia. Podávame…

 < 1 2