Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Hovädzie mäso

‹ First  < 13 14 15
Závitok s pečeňou

Závitok s pečeňou

Plátok teľacieho mäsa a plátok pečene zľahka naklepeme, osolíme a okoreníme. Na pripravený plátok mäsa dáme plátok pečene, na ňu…

Španielske vtáčky z teľacieho mäsa

Španielske vtáčky z teľacieho mäsa

Teľacie stehno očistíme, omyjeme, čistou utierkou osušíme a pokrájame na rezne. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme a osolíme. Čerstvé maslo…

Špeciálny guláš

Špeciálny guláš

K spenenej cibule pridáme mäso, ktoré sme pokrájali na malé kocky, osolíme a dusíme vo vlastnej šťave približne pol hodiny.…

Štrasburská roláda

Štrasburská roláda

Odležanú, umytú a utierkou osušenú sviečkovicu odblaníme a rozkrojíme na plát v podobe obdĺžnika. Potom ju zľahka naklepeme, osolíme a…

Švédska roštenka

Švédska roštenka

Mäso, ktoré sme najskôr umyli a osušili, následne osolili, okorenili, posypeme múkou a z obidvoch strán na masle opečieme približne…

Švédsky teľací závitok

Švédsky teľací závitok

Teľacie stehno očistíme, omyjeme, osušíme a pokrájame na rezne. Tie naklepeme, okrajové blany narežeme a osolíme. Pripravíme si plnku a…

Živánsky závin

Živánsky závin

Mäso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na plát, osolíme a okoreníme. Očistenú mrkvu a zeler pokrájame na hrubšom strúhadle, slaninu na rezance…

‹ First  < 13 14 15