Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Mäsité jedlá - Hovädzie mäso

 < 1 2 3 4 >  Last ›
Debrecínska sviečková pečienka

Debrecínska sviečková pečienka

Slaninku vyškvaríme, na nej opražíme cibuľu, ktorú sme pokrájali, pridáme rascu, červenú papriku. Na takejto zmesi podusíme osolené mäso, pridáme…

Domáca hovädzia roštenka

Domáca hovädzia roštenka

Roštenky iba zľahka naklepte prstami (nie tĺčikom). Osoľte a okoreňte. Zapekaciu misu potrite olejom a vložte roštenku, potrite ju tiež…

Dusená roštenka so zeleninou

Dusená roštenka so zeleninou

Mäso nakrájame na rezance, posolíme, okoreníme a prudko opečieme po oboch stranách. Šťavu zlejeme, cibuľku jemne pokrájame a speníme. Pridáme…

Dusené hovädzie filé so zelerom a smotanou

Dusené hovädzie filé so zelerom a smotanou

Mäso, ktoré sme najskôr naklepali a osolili, z obidvoch strán sprudka opečieme. Potom pridáme cibuľu, ktorú sme pokrájali na drobné…

Dusené hovädzie mäso na smotane s hubami

Dusené hovädzie mäso na smotane s hubami

Mäso, ktoré sme najskôr naklepali, osolili a potreli postrúhanou cibuľou, na tuku z obidvoch strán opečieme. Pridáme taktiež pokrájané huby…

Dusené hovädzie na jávsky spôsob

Dusené hovädzie na jávsky spôsob

Hovädzie mäso, ktoré sme pokrájali na väčšie kúsky, osolíme. Zmiešame s korením, cibuľou, ktorú sme pokrájali nahrubo a dusíme na…

Dusené hovädzie rezne

Dusené hovädzie rezne

Plátky mäsa najskôr odblaníme, osolíme, naklepeme, pričom súčasne ich posýpame strúhankou, aby sme ju z obidvoch strán do mäsa dobre…

Fašírky v smotanovej omáčke

Fašírky v smotanovej omáčke

Do mletého mäsa pridáme smotanu, na drobné kúsky nasekanú petržlenovú vňať, prípadne i nastrúhanú cibuľu, osolíme a okoreníme. Z pripravenej…

Guláš

Guláš

K cibuli, ktorú sme na masti opražili do zlatista, pridáme červenú papriku a popražíme. Potom vložíme taktiež mäso, ktoré sme…

Guláš s kyslou smotanou

Guláš s kyslou smotanou

Masť rozpálime v kastróli s hrubým dnom. Mäso nakrájané na väčšie kúsky za stáleho miešania prudko opražíme. Cibuľu očistíme a…

 < 1 2 3 4 >  Last ›