Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Živánska

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • zemiaky
  • bravčové mäso
  • klobáska
  • slanina
  • čierne mleté korenie
  • soľ
  • cibuľa
  • paprika




Postup:

Na každú porciu si odtrhneme alobal. Musí byť hrubší, alebo ho dáme dvojmo.

Na alobal položíme nakrájané zemiaky. Na ne navrstvíme pokrájané mäso, slaninu, klobásku (každému podľa chuti). Na záver okoreníme a osolíme a kto chce, môže si na vrch nakrájať cibuľu, papriku, alebo rôznu zeleninu.

Živánsku môžeme robiť v rúre, kde pečieme alobaly normálne v pekáči asi pol hodinu. Vonku si ju môžeme pripraviť na grile alebo na pahrebe v ohnisku.

 



Živánska

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

  • Bez laktózy
  • Bez lepku


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
paprika, cibuľa, klobáska, zemiaky, slanina, bravčové mäso




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu

prispevok
živánsku ja robievam ale…
živánsku ja robievam ale nie väčšinou na plech ale som už aj napichovala na špandlu. Je veľmi dobrá a sýta.
napisal: anonym - [20.11.2010, 14:55:54]