Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Želé z rebarbory

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 400 g rebarbory
  • 100 g cukru kryštál
  • 300 ml vody
  • 8 plátkov želatíny. Pena: 500 ml dobre vychladenej smotany(33%)
  • 120 g bielej čokolády
  • 4 plátky želatíny




Postup:

Olúpanú rebarboru nakrájate na silnejšie plátky a povaríte vo vode s cukrom. Stiahnete z ohňa a pridáte želatínu krátko namočenú v studenej vode. Takéto želé nalejete do formy a dáte chladiť. Studenú smotanu rýchlo vyšľaháte, následne do nej pomaly vmiešate rozpustenú vlažnú čokoládu a namočené plátky želatíny. Na vychladené želé nanesiete čokoládovou penu a povrch ozdobíme lístkami z mäty a jahodami.

 



Želé z rebarbory

Čas prípravy:

30 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu