Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Tuniaková empanada

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 3 konzervy tuniaka
  • 6 PL masla
  • 1 PL oleja
  • 2 stredné zemiaky
  • 1 paprika
  • 1 malá cibuľa
  • 1 strúčik cesnaku
  • cca 15 olív
  • 1 konzerva nakrájaných rajčín
  • soľ
  • korenie
  • lístkové cesto




Postup:

Na masle a oleji do polomäkka opražíme na kocky nakrájané zemiaky, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu a cesnak a ešte trochu smažíme. Pridáme papriku, ktorú minutu podusíme. Pridáme tuniaka, olivy, rajčiny, osolíme, okoreníme a necháme zovrieť. Odstavíme a necháme vychladnúť. Rozvaľkáme lístkové cesto - polovicu dáme na plech a naň rozložíme tuniakovú plnku. Prikryjeme druhým plátom cesta, ktoré poprepichujeme a dáme piecť na 180°C približne 30 minút.

 



Tuniaková empanada

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Juhoeurópska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu