Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Tatarák z hlivy

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 500 g hlivy ustricovej
  • 1 PL kečupu
  • 1 PL dijonskej horčice
  • 1 menšia cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžička sladkej mletej papriky
  • 2 žĺtky
  • worchestrova omáčka
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • petržlenová vňať
  • olivový olej
  • voda




Postup:

Hlivu nakrájame na veľmi drobné kúsky. V hrnci rozohrejeme olivový olej a opražíme na ňom hlivu. Podlejeme vodou a necháme dusiť asi 20 minút do mäkka, kým sa voda neodparí (ak sa neodparí, môžeme ju zliať).

Vypneme sporák a necháme hlivu trošku vychladnúť. Potom do nej zamiešame všetky ingrediencie - kečup, horčicu, na drobno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, papriku, žĺtky, petržlenovú vňať. Zamiešame. Dochutíme soľou, korením a worchestrovou omáčkou. Podávame na hrianke.

 



Tatarák z hlivy

Čas prípravy:

30 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

  • Vegetarián


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
hliva ustricová, kečup, cesnak, vajce, cibuľa, horčica




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu

prispevok
500g hlivy je podľa…
500g hlivy je podľa mňa veľa a chýba tam Wolčestrová omáčka
napisal: anonym - [27.06.2011, 07:13:45]