Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Studený boršč s rybami alebo s krabmi

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 150g vyzy alebo jesetera
  • 150g zubáča alebo tresky
  • 150g ostriežov
  • údenej tresky alebo krabov
  • 300g červenej repy
  • 80g mrkvy
  • 100g cibuľovej vňate alebo pažítky
  • 200g uhoriek
  • ⅛ kyslej smotany
  • 2 vajcia
  • 20g cukru
  • soľ
  • 1 lyžica osempercentného octu
  • kôpor




Postup:

V posolenej vode uvaríme vyzu , prípadne jesetera vo veľkých kusoch, zubáča a tresku v porciách a ak sú ryby uvarené, tak ich necháme vychladnúť. Do hrnca dáme červenú repu, ktorú sme nakrájali na kocky, zalejeme ¼ l vody, ešte pridáme ocot, cukor a približne 30 minút varíme. Odvar z červenej repy precedíme a necháme vychladnúť. Nadrobno pokrájame červenú repu, varenú mrkvu, uhorky, vajcia, cibuľovú vňať, všetko dáme do hrnca a zalejeme odvarom z červenej repy, osolíme a všetko spoločne rozmiešame taktiež s kyslou smotanou. Porcie rýb, ktoré sme poukladali na taniere zalejeme borščom a napokon posypeme kôprom.

 



Studený boršč s rybami alebo s krabmi

Čas prípravy:

56 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu