Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Študentská pečať (domáca)

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 250 g práškový cukor
  • 1 Cera(250g)
  • 3 vajcia
  • 3 PL kakao
  • 100 g nahrubo posekané orechy
  • 100 g hrozienka
  • 100 g kandizované ovocie nahrubo posekané(alebo želé-cukríky sušené marhule sušené slivky)
  • 50 g horká čokoláda
  • 4 tortové oplátky (pri blp.nahrubo posekané blp.piškóty)




Postup:

V hrnci nad parou vymiešať Ceru, cukor a vajcia do zhustnutia. Za stáleho miešania postupne pridávať kakao, orechy, hrozienka a kandizované ovocie. Vmiešať čokoládu a na kúsky polámané tortové oplátky (blp.piškóty). Po roztopení čokolády nechať hmotu trochu vychladnúť a následne ju dať na alobal, vyformovať do tvaru salámy (oválu) a zabaliť. Nechať tuhnúť v chladničke aspoň 6 hodín.

 



Študentská pečať (domáca)

Čas prípravy:

50 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu