Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Studená rajčiaková omáčka

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 250 g zrelé paradajky
  • 2 PL olej
  • 1 cibuľa
  • 1 PL červené víno
  • 3 kyslé uhorky
  • trocha citrónovej šťavy
  • 2 ks steriliz.kápia
  • zelená petržlen.vňať
  • soľ
  • cukor
  • 2 PL šľahačk.smotana
  • 100 g ochut.majonéza




Postup:

Na oleji speniť na drobné kúsky pokrájanú cibuľu, pridať pokrájané rajčiny a udusiť do mäkka. Udusené pretrieť cez sito. Rozriediť majonézu s vínom, dochutiť citrón.šťavou a premiešať s pretretými paradajkami. Pridať postrúhané uhorky,kápiu a na drobné kúsky posekanú petržlenovú vňať. Omáčku dochutiť soľou, cukrom a primiešať vyšľahanú šľahačkovú smotanu.

 



Studená rajčiaková omáčka

Čas prípravy:

40 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Slovenská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu