Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Soľanka z rozličného mäsa

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • ½ kg predného hovädzieho mäsa
  • 300g vareného alebo pečeného mäsa
  • 3 lyžice roztopeného masla
  • 3 väčšie kvasené uhorky
  • 3 lyžice pokrájanej cibule
  • soľ
  • bobkový list
  • 2 lyžice rajčiakového pretlaku
  • kapary
  • olivy
  • 1 desatina litra hustej kyslej smotany
  • kôpor alebo petržlenová vňať
  • 3 kolieska citróna




Postup:

Z mäsa si pripravíme vývar. Cibuľu pokrájame a speníme ju na masle. Pridáme rajčiakový pretlak, podlejeme vývarom a pridáme pozdĺžne rozpolené a na plátky nakrájané uhorky, kapary a olivy. Varené , prípadne pečené mäso pokrájame a pridáme ho k zmesi, osolíme a približne 10 minút varíme. Pred podávaním pridáme kyslú smotanu, kôpor , prípadne petržlenovú vňať a koliesko citróna.

 



Soľanka z rozličného mäsa

Čas prípravy:

50 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Ruská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu