Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Segedínsky guláš

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 400 g bravčového mäsa
  • 400 g kyslej kapusty
  • 1 cibuľa
  • olej
  • 1 ČL mletej červenej papriky
  • mleté čierne korenie
  • soľ
  • 500 ml smotany na varenie
  • 5 PL hladkej múky




Postup:

Bravčové mäso nakrájame na malé kocky. Cibuľu nadrobno nakrájame. Do hlbokého hrnca dáme olej. Opražíme na ňom cibuľku. Pridáme bravčové mäso. Miešame asi 2 minúty.

Do asi 3 dcl vody vmiešame papriku, mleté čierne korenie, soľ. Zalejeme mäso. Pridáme kyslú kapustu. Dusíme, kým mäso nebude mäkké.

Hladkú múku vymiešame so smotanou. Zalejeme uvarenú kapustu s mäsom. Necháme zovrieť a varíme na miernom ohni asi 15 minút.

 



Segedínsky guláš

Čas prípravy:

80 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
bravčové mäso, kyslá kapusta




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu