Hodnotenie receptu:
![]() Ingrediencie: |
|
![]() Postup: |
Príprava bešamelovej omáčky : Najskôr si pripravíme bledú zápražku, ktorú urobíme z masla a múky a po častiach do nej vmiešame studené mlieko. Potom pridáme taktiež cibuľu, ktorú sme pokrájali, soľ, koreniny a varíme približne 20 minút. Nakoniec omáčku precedíme.
Na masle podusíme približne tak 2 minútky očistené šampiňóny, ktoré sme pokrájali na tenké rezance, pridáme k nim bešamelovú omáčku, soľ, koreniny a petržlenovú vňať, ktorú sme posekali. Cesto dobre vyvaľkáme a povykrajujeme štvorce so stranou približne 7cm. Do každého vykrojeného štvorca dáme lyžičku už pripravenej, vychladenej zmesi, okraje navlhčíme, priečne preložíme a dobre spojíme. Nakoniec ešte potrieme žĺtkom, ktoré sme rozšľahali a pečieme v horúcej rúre.
|
Čas prípravy: |
56 minút |
Náročnosť: |
Stredná |
Kuchyňa: |
Francúzska |
Vhodné pre: |
|
Recept pridal: |
anonym |
![]() Podobné recepty: |
Nenašiel som žiadne podobné recepty. Oblak ingrediencií |