Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Rostovská ucha

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 ½ l vývaru z rybej hlavy a kostí
  • cca 400g zubáča
  • 3 zemiaky
  • 1 stredne veľký petržlen
  • 1 veľká cibuľa
  • 4 rajčiaky
  • plná lyžica masla
  • bobkový list
  • mleté čierne korenie
  • soľ a petržlenová vňať




Postup:

Do vývaru z rybích kostí a hlavy, ktorý sme si precedili pridáme pokrájané zemiaky, cibuľu, petržlen a varíme 10 až 15 minút. Pridáme zubáča, ktorého sme vykostili, nakrájali na 8 kúskov. Tiež pridáme rajčiaky, koreniny ( bobkový list, mleté čierne koreniny ), osolíme a ešte približne 10 minút varíme. Do hotovej polievky napokon pridáme maslo a petržlenovú vňať.

 



Rostovská ucha

Čas prípravy:

30 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Ruská


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu