Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Pstruh na petržlene

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • pstruh
  • 1 viazanička petržlenovej vňate
  • 100 g masla
  • korenie na ryby




Postup:

Pstruha dôkladne umyjeme. Poriadne ho nakoreníme korením na ryby zvonku aj z vnútra. Do vnútra potom dáme nakrájanú vňať a na kúsky nakrájané maslo. Dáme na pekáč vyložený papierom na pečenie. Pečieme do zlatista.

Podávame so zemiakmi alebo ryžou.

 



Pstruh na petržlene

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Balkánska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
petržlenová vňať, maslo, pstruh, korenie na ryby




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu