Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Prekladaná zemiaková baba

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 kg nastrúhaných surových zemiakov
  • 70 dkg hrubej múky
  • 1 hlavička cesnaku
  • 2 vajcia
  • soľ
  • korenie
  • majoránka
  • 1 plátok krkovičky alebo bôčiku




Postup:

Mäso naklepeme, nasolíme a necháme odpočívať v chladničke do ďalšieho dňa.

Zo zemiakov, múky, pretlačeného cesnaku, vajec urobíme cesto, ktoré ochutíme soľou, korením a majoránkou.

Na vymastený plech dáme vrstvu zemiakového cesta. Na ňu naukladáme plátky mäsa. Zalejeme zvyšným zemiakovým cestom. Pečieme 60-100 minút pri 180°C.

 



Prekladaná zemiaková baba

Čas prípravy:

80 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Talianska


Vhodné pre:

  • Bez laktózy


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
bravčové mäso, zemiaky




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu