Hodnotenie receptu:
![]() Ingrediencie: |
Cesto:
|
![]() Postup: |
Bielky ušľaháme s polovicou cukru. Žĺtky ušľaháme s druhou polovicou cukru. Pridáme vodu. Opatrne primiešame múku s práškom do pečiva, kakao a ušľahané bielky. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme asi 15 minút na 180°C. V časti štavy vymiešame puding a múku a vlejeme do zbytku vriacej šťavy. Uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Maslo a heru zmiešame s cukrom a postupne primiešame puding. Vznikne krém. Na korpus naukladáme jahody z kompótu, natrieme krémom a na vrch dáme ušľahanú šľahačku.
|
Čas prípravy: |
60 minút |
Náročnosť: |
Stredná |
Kuchyňa: |
Iná |
Vhodné pre: |
|
Recept pridal: |
anonym |
![]() Podobné recepty: |
Nenašiel som žiadne podobné recepty. Oblak ingrediencií jahoda, vajce, polohrubá múka |