Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Perkelt z husacej pečene

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • Približne ½ kg pečene
  • ale nie priveľmi mastnej
  • 2 väčšie cibule
  • 4 lyžice husacej masti
  • soľ
  • 2 väčšie paradajky
  • ½ lyžičky sladkej červenej papriky
  • ½ strúčika cesnaku




Postup:

Na masti speníme cibuľku, ktorú sme pokrájali na kocky, pridáme sladkú červenú papriku, cesnak a pečeň, ktorú sme pokrájali na kocky. Dusíme približne 10 minút, pridáme pokrájané rajčiny a osolíme. Pred dodusením musíme pečeň vybrať, pretože omáčku precedíme a opäť už do precedenej omáčky dáme pečeň a ešte chvíľu dusíme.

 



Perkelt z husacej pečene

Čas prípravy:

56 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

  • Vegetarián


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu