Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Pečený hermenlín

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 4 hermelíny
  • 2 paradajky
  • 1 paprika
  • 1 väčšia cibuľa
  • 4 PL štipľavého kečupu
  • 4 ČL korenia podľa vlastnej chuti
  • plnotučná horčica
  • štipka soli
  • mleté čierne korenie




Postup:

Hermelíny pozdĺžne rozkrojte na 3 plátky ako tortu. Spodný diel potrite horčicou, poukladajte naň tenké kolieska cibule a plátky paradajky. Okoreňte podľa chuti. Pridajte ďalší diel, ktorý potrite štipľavým kečupom naň dajte papriku, paradajku a salámu, okoreňte. Priklopte posledný diel a spichnite špáradlom. Pečte v rúre asi 7-10 min. Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja. Podávajte s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.

 



Pečený hermenlín

Čas prípravy:

25 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Česká


Vhodné pre:

  • Vegetarián


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
kečup, korenie, cibuľa, paradajka, hermelín, horčica, soľ, paprika




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu