Hodnotenie receptu:
![]() Ingrediencie: |
|
![]() Postup: |
Bravčové rezne naklepeme na strúhanke /aby sa strúhanka dostala do mäsa/. Potom rezne namočíme do rozkvedlaného vajíčka so soľou a opäť do strúhanky. Pritlačíme rukou strúhanku a rýchlo opečieme na oleji.Dáme ihneď do hrnca /najlepšie tlakový hrnec/ - nalejeme asi 3 poliekové lyžice vody, uzavrieme a necháme chvíľku na ohni. Uzavreté necháme asi polhodinu. Po otvorení je mäso super mäkké. Príloha - rozšľahané zemiaky a ľadový šalát - výborné!
|
Čas prípravy: |
50 minút |
Náročnosť: |
Veľmi jednoduchá |
Kuchyňa: |
Iná |
Vhodné pre: |
žiadna skupina nebola vyznačená. |
Recept pridal: |
anonym |
![]() Podobné recepty: |
Nenašiel som žiadne podobné recepty. Oblak ingrediencií bravčové mäso |