Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Milánsky tanier

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

4 porcie:
  • 500 g cestovín
  • 2 väčšie paradajky
  • 1 zelená paprika
  • 1 pór
  • malá konzerva kukurice
  • 3-5 lyžíc tatarskej omáčky
  • 1 lyžica horčice
  • 2 kúsky filé z pangasia
  • 2 kúsky syra na vyprážanie
  • 2 vajíčka
  • hladká múka
  • strúhanka
  • soľ
  • olej
  • voda




Postup:

Vo vode uvaríme cestoviny podľa návodu. Paradajky a papriku pokrájame na kocky, ktoré sú vo veľkosti cestovín. Pór nakrájame. Cestoviny zmiešame so zeleninou. Primiešame kukuricu, tatársku omáčku a horčicu. Zamiešame. Každý si môže ochutiť soľou podľa chuti. Vhodné sú aj bylinky ako oregano alebo bazalka. Necháme vychladiť.

Pangasy rozrežeme na 2 polovice. Takisto štvorček syra na vyprážanie prekrojíme na polovicu, aby vytvoril dva trojuholníky. Pangasy aj syr obalíme v trojobale (najskôr v hladkej múke, potom vo vajíčku a napokon v strúhanke). Vyprážame sprudka na rozpálenom oleji.

Na tanier dáme cestoviny a na vrch dáme vypražený syr a pangas.

 



Milánsky tanier

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Talianska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
cestoviny, paradajka, paprika, pór, kukurica z konzervy, tatarská omáčka, horčica, ryba, syr, vajce, hladká múka, strúhanka, soľ, olej, voda




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu