Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Lasagne con pollo

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • kuracie prsia
  • pasírované paradajky
  • 2 veľké paradajky
  • bazalka
  • cesnak
  • olivový olej
  • lasagne
  • parmezán
  • hladká múka
  • mlieko
  • soľ
  • čierne mleté korenie




Postup:

Kuracie prsia pokrájame na malinké kocky. Na rozpálený olivový olej dáme nadrobno pokrájaný cesnak a opečieme na ňom kuracie kocky, aby sa zatiahli. Potom k nim pridáme pokrájané paradajky a zalejeme asi 2 dcl pasírovaných paradajok. Podusíme 5 minút za stáleho miešania. Dochutíme bazalkou.

V druhom hrnci si na oleji opražíme 2 lyžice múky a potom zalejeme asi 3 dcl studeného mlieka. Miešame metličkou, kým masa nezhustne. Vytvoríme bešamelovú omáčku. Potom do nej pridáme trochu nastrúhaného parmezánu, osolíme a okoreníme podľa chuti.

Zapekaciu misu si vymastíme. Na spodok dáme plátky lasagní, aby zakryli dno. Potom zalejeme mäsovou zmesou (rozdelíme si ju tak na 4 časti, aby nám vyšlo viac poschodí). Na túto zmes dáme pár lyžíc bešamelovej zmesi. Posypeme trochou parmezánu. Dáme ďalšie poschodie lasagní. Takto vytvoríme 4 poschodia. Na posledné poschodie dáme opäť plátky lasagní a zalejeme zvyšným bešamelom. Potom posypeme hrubou vrstvou syra. Dáme zapiecť asi na 30-40 minút na 150°C.

 



Lasagne con pollo

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Talianska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
kuracie prsia, olivový olej, lasagne, parmezán, hladká múka, mlieko, paradajkový pretlak, paradajka




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu