Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Kurací perkelt

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 2 kuracie stehná aj s kožou
  • 1 cibuľa
  • 1 bobkový list
  • 1 lyžička mletej sladkej papriky
  • 2 ks nového korenia
  • 1 lyžička mletej rasce
  • 200 ml smotany na varenie
  • 3 lyžice oleja
  • 1 lyžica hladkej múky
  • soľ
  • voda




Postup:

Cibuľu nakrájame na malé kocky a opražíme na horúcom oleji. Pridáme umyté stehná. Posypeme paprikou. Podlejeme vodou (približne aby zakryla mäso). Pridáme bobkový list, nové korenie, rascu a necháme dusiť asi 40 minút, kým mäso nie je mäkké.

Potom mäso vyberieme a oberieme ho od kostí a odstránime kožu. Z omáčky vyberieme bobkový list aj nové korenie.

Smotanu vymiešame s múkou. Za stáleho miešania vlejeme do vriacej omáčky. Pridáme obraté mäso a chvíľku povaríme. Dochutíme soľou. Ak treba dochutíme čiernym korením alebo citrónom.

 



Kurací perkelt

Čas prípravy:

60 minút


Náročnosť:

Stredná


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií
bobkový list, nové korenie, mletá červená paprika, mletá sladká paprika, kuracie mäso




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu