Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Králik po provensálsky

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 zadný diel králika
  • 50g slaniny
  • 50g masla
  • soľ
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 1 lyžica posekanej petržlenovej vňate
  • 1dl bieleho vína
  • 4 mladé hríbiky alebo šampiňóny
  • vývar
  • 4 paradajky
  • 1 lyžička hladkej múky




Postup:

Králika rozporcujeme, osolíme a prešpikujeme slaninou. Na masle ho z obidvoch strán opečieme. Potom podlejeme vývarom a pečieme takmer do mäkka. Nakoniec pridáme posekaný cesnak, víno, olúpané rajčiny a na plátky nakrájané huby. Už necháme iba všetko dodusiť.

 



Králik po provensálsky

Čas prípravy:

80 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Francúzska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu