Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Králik na keli

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 1 domáci králik
  • 50g masla
  • 1 stredne veľký kel
  • 300g údeného bôčika
  • 1 šálka vývaru z mäsa a soľ




Postup:

Králika najskôr očistíme, rozporcujeme a následne na masle opečieme. Medzitým rozoberieme kel, dáme ho na 5 minút do vriacej posolenej vody a necháme odkvapkať. Bôčik nakrájame na plátky a vyložíme nimi dno ohňovzdorného kastróla. Na ne poukladáme vrstvu kelových listov, opäť vrstvu plátkov bôčika, následne dáme na ne králika, zakryjeme bôčikom a opäť dáme vrstvu kelu. Zalejeme vývarom, zakryjeme a okolo 2 hodiny necháme na slabom stupni.

 



Králik na keli

Čas prípravy:

120 minút


Náročnosť:

Jednoduchá


Kuchyňa:

Francúzska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu