Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Jeseter na ražni

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • cca 1kg jesetera
  • olej
  • citrón
  • paradajky
  • maslo
  • soľ




Postup:

Z ryby, ktorú sme obarili horúcou vodou, odstránime nožom šupiny, následne ju nakrájame na kúsky, osolíme a necháme približne tak pól hodiny odstáť. Potom toto mäso, ktoré sme osušili a potreli olejom, z obidvoch strán narýchlo opečieme. Jesetera na ražni podávame horúceho, obloženého plátkami citróna a paradajkami, ktoré sme udusili na masle.

 



Jeseter na ražni

Čas prípravy:

56 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Iná


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu