Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Jarabice po burgundsky

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 2 jarabice
  • 30g masla
  • 2 polievkové lyžice oleja
  • 1/2 pohára červeného vína
  • 1 citrón
  • soľ
  • mleté čierne korenie




Postup:

Jarabice najskôr očistíme a vypitveme. Rozpolíme ich a na masle opečieme. Potom opečené jarabice vložíme do kastróla, pridáme 2 lyžice oleja, červené víno, soľ, koreniny, šťavu z citróna, kúsok citrónovej kôry a upečieme. Ak sú už jarabice upečené, tak ich uložíme na misu do pôvodného tvaru a napokon polejeme omáčkou.

 



Jarabice po burgundsky

Čas prípravy:

70 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Francúzska


Vhodné pre:

žiadna skupina nebola vyznačená.


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu