Sme zbierka online receptov pre varenie a pečenie z domácej i zahraničnej kuchyne.

Môžete u nás blogovať a písať na fóre.

Recepty sú rozdelené do klasických kategórií a jedlo možno aj vyhľadať.

Hľadať môžte podľa náročnosti jedla, kuchyne, podľa surovín.

Zadáte suroviny, ktoré má jedlo mať a systém také jedlo nájde. Tento spôsob hľadania používame ako prvý kulinársky web na slovenskom internete.

Hľadaj recept

Dostávajte recepty na mail

 

Recept na: Hríbový puding

Hodnotenie receptu:  



Ingrediencie:

  • 250g surových húb ( hríby šampiňóny alebo iné biele huby ) 50g masla 2 až 3 vajcia 1 malá naberačka hovädzieho vývaru na podliatie 30g strúhaného parmezánu ementálu alebo čedaru soľ mleté čierne korenie
  • Na bešamel potrebujeme : 30g masla 1 lyžica múky šálka mlieka




Postup:

Huby, ktoré sme umyli, nakrájame na drobné kúsky, osolíme, okoreníme a na masle podusíme. Ak už trošku zmäkli, tak ich podlejeme hovädzím vývarom a dodusíme. Po odstavení primiešame bešamel, následne vajca a napokon nastrúhaný syr. Túto zmes dáme do pudingovej formy a uvaríme vo vodnom kúpeli. Tento teplý hríbový puding podávame až po polievke ako predjedlo pred hlavným jedlom.

 



Hríbový puding

Čas prípravy:

56 minút


Náročnosť:

Veľmi jednoduchá


Kuchyňa:

Juhoeurópska


Vhodné pre:

  • Vegetarián


Recept pridal:

anonym


Podobné recepty:

Nenašiel som žiadne podobné recepty.

Oblak ingrediencií




Komentujte náš recept

Chcete písať príspevky pod vlastným menom?

Zaregistrujte sa zdarma na našej stránke a získajte možnosť prispievať pod recepty vlastným menom, pridávať recepty, blogovať a písať na naše fórum vo vlastnom mene.



Ukážte sa na www.superrecepty.sk
Vaše užívateľské meno na superrecepty.sk:


Obsah prispevku:


Antispam pole:
(napiste cislo 100 slovom)






Komentáre k receptu